Design:
Tworzenie stron internetowych

balustrady kute

O nas

ČAROBNA.SI- SPLETNA TRGOVINA Z MODNIM NAKITOM

V spletni trgovini Čarobna.si vam nudimo nakup nakita preko spleta.V naši ponudbi najdete pestro izbiro pozlačenega, srebrnega in rodiniranega nakita, ter nakita iz nerjavečega jekla po izjemno ugodnih cenah.

Prevleka iz rodija zagotavlja daljšo obstojnost nakita, večjo odpornost, sijočo odsevno površino in visoko zaščito pred rjo in drugimi dejavniko okolja.

Pozlačen nakit je zelo kvaliteten in čarobnih oblik. Prstani,uhani, ogrlice in zapestnice so pozlačeni z 18K ali 24K  zlatom in kombinirani s kristali Swarovski elements in kristali CZ ( Ruska formula Kubični cirkonij), ki so najboljši in nikoli ne izgubijo leska ali barve.

Kot osnova za izdelavo nakita se uporablja zlatarski bron pozlačen z 18K ali 24K pozlato, ali prevlečen z dvojno plastjo rodija, ki ne temni.

Prednost rodinirane zaščite je, da zagotavlja neoksidacijo izdelka in ohranjanje bleščečega sijaja. Srebro kot material pa odpira možnosti posebnega oblikovanja, ki lažje sledi modnim smernicam.

Nakit ne vsebuje niklja in ne povzroča alergij!

Ves nakit je zelo privlačen na pogled, zato upamo,da vas bosta čaroben videz in zelo konkurenčna cena prepričala, da se odločite za nakup.

Celotna ponudba našega nakita je na voljo tudi v trgovini "Parfumska hiša Refan",BTC, Šmartinska 152, Ljubljana, hala A, klet.

Veseli bomo vašega obiska!

 

IR-1,Bojan Izgoršek  s.p.

Pot na košace 9

1360 Vrhnika

ID za DDV: SI94509808

 

Trgovino poganja Gomilsek-informatika
Čarobna © 2018