Design:
Tworzenie stron internetowych

balustrady kute

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Spletna trgovina www.carobna.si je namenjena vsem fizičnim in pravnim osebam. Spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu.

POSTOPEK NAKUPA IN NAČINI PLAČILA

Izdelke lahko naročate 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse dni v letu. Nakupovanje poteka v slovenskem jeziku preko spletne strani www.carobna.si.

Nakupovanje poteka tako, da se najprej registrirate (po registraciji pa zgolj prijavite ) ter izbirate izdelke in jih dodajate v košarico. Vrednost košarice se sproti sešteva. Izdelke lahko iz košarice tudi odstranite ali spreminjate želeno količino izdelkov. Po potrditvi naročila prejmete elektronsko sporočilo, v katerem so navedeni naročeni izdelki ter znesek za plačilo. Izdelki so na voljo do razprodaje zalog. Za nakup v spletni trgovini www.carobna.si morate biti registrirani. Po prvi registraciji se pa prijavite z e-mailom in geslom, ki ste ga sami izbrali.

Naročilo lahko prekličete ali spremenite, dokler še ni odposlano na vaš naslov. Če je bilo blago v tem času že odposlano, lahko blago vrnete ali zamenjate na vaše stroške v roku 15 dni.

Osebe, ki so mlajše od 15 let ne smejo naročati blaga preko spletne trgovine. V spletni trgovini so vse cene v evrih (eur). Cene veljajo do preklica in se lahko dnevno tudi spreminjajo. Dopuščamo napake pri vnosu podatkov.

NAČINI PLAČILA

Podjetje IR-1,Bojan Izgoršek s.p.ponuja dve možnosti plačila izdelkov:

Cena dostave za območje znotraj Slovenije je 3 eur.

Plačilo po povzetju:
Kupnino boste plačali poštarju ob dostavi paketa. Ob prejemu pošiljke boste poštarju morali plačati tudi poštno provizijo 0,96 eur za pakete v vrednosti do 96 eur oziroma 1% za izdelke v višji vrednosti.

Nakazilo na trr:
Kupnino boste nakazali na naš trr. Vse podatke za nakazilo vam pošljemo v potrditvenem elektronskem sporočilu. Po prejemu nakazila, vam paket priporočeno pošljemo na dom. Prosimo, da v zadevo »namen plačila« vpišete vaše ime in priimek.

 

 

Trgovino poganja Gomilsek-informatika
Čarobna © 2018