Design:
Tworzenie stron internetowych

balustrady kute

Informacije o dostavi

DOSTAVA IN VRAČILO

DOSTAVA
Izdelke vam dostavimo v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 7 delovnih dni od prejema naročila ali plačanega predračuna. Če izdelkov ni na zalogi, vas o tem obvestimo. Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, paket prevzamete na najbližji pošti. Stroški poštnine (stroški pakiranja in pošiljanaja) so za območje Slovenije 2,44 Eur. Znesek se prišteje k nakupu in je napisan tudi na računu. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino, ki znaša ca. 1,40 Eur- 2,20 Eur odvisno od vrednosti pošiljke . STROŠEK DOSTAVE skupaj z odkupnino znaša ca. 5 EUR.


Pri nakupu nad 40,00 Eur POŠTNINE NE ZARAČUNAVAMO! Stranka plača Pošti samo provizijo za odkupnino.

Za vse dodatne informacije nam pišite na info@carobna.si


VRAČILO
V 10 dneh od prevzema izdelkov nam lahko sporočite na info@carobna.si , da odstopate od pogodbe ali pa izpolnite obrazec pod rubriko "Vračila". Vrnjene izdelke morate poslati na svoje stroške v roku 30 dni od prevzema paketa. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani, nerabljeni, v originalni embalaži in v istih količinah. V 15 dneh od prejema vrnjenih izdelkov vam povrnemo plačano kupnino (brez stroškov pošte) na vaš transkacijski račun (kupčev osebni bančni račun). Če so izdelki poškodovani ali v manjši količini, nismo dolžni sprejeti vrnjenih izdelkov ter plačati kupnino. Priložena mora biti tudi kopija originalnega računa. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vse stroške dostave vračila plača kupec.

Naslov za vračilo je:
IR-1, Bojan Izgoršek s.p.

Pot na košace 9

1360 Vrhnika

REKLAMACIJA

Če prejmete napačen izdelek ali izdelek z napako, vam ga brezplačno zamenjamo ali vrnemo denar. V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med prevozom, ga reklamirajte pri poštarju oziroma najbližji pošti in nas obvestite o reklamaciji  na info@carobna.si.


 

 

Trgovino poganja Gomilsek-informatika
Čarobna © 2018