Informacije o dostavi

DOSTAVA

Izdelke vam dostavimo v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 7 delovnih dni od prejema naročila ali plačanega predračuna. Če izdelkov ni na zalogi, vas o tem obvestimo. Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, paket prevzamete na najbližji pošti. Stroški poštnine (stroški pakiranja in pošiljanaja) so za območje Slovenije 3 Eur. Znesek se prišteje k nakupu in je napisan tudi na računu. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino, ki znaša ca. 1,40 Eur - 2,20 Eur odvisno od vrednosti pošiljke . STROŠEK DOSTAVE skupaj z odkupnino znaša ca. 5 EUR.

Pri nakupu nad 35,00 Eur POŠTNINE NE ZARAČUNAVAMO! Stranka plača Pošti samo provizijo za odkupnino.

Za vse dodatne informacije nam pišite na info@carobna.si


VRAČILO

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov na kontaktni elektronski naslov info@carobna.si , sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. Če so izdelki poškodovani ali v manjši količini, nismo dolžni sprejeti vrnjenih izdelkov ter plačati kupnino. Priložena mora biti tudi kopija originalnega računa. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vse stroške dostave vračila plača kupec.


Naslov za vračilo je:

IR, Irena Izgoršek Rous s.p.

Pot na košace 9

1360 Vrhnika


REKLAMACIJA

Če prejmete napačen izdelek ali izdelek z napako, vam ga brezplačno zamenjamo ali vrnemo denar. Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenija in nas obvestite o reklamaciji na info@carobna.si.